Rita Roberti
Notarieel secretaresse

“Ik werk sinds december 1986 bij Maaldrink Notarissen. Na mijn au-pair loopbaan van twee jaar in Nice ben ik hier terecht gekomen en nooit meer weggegaan. Ik hoor tot het meubilair zeg maar. In het begin werkte ik een beetje voor notaris Maaldrink en voor een strafadvocaat. Wat vond ik dat spannend, totdat ik voor een kandidaat-notaris ging werken en hij mij de kneepjes van de og-praktijk leerde. Toen vond ik bandjes typen echt niet meer leuk!

Ik mag mezelf erg sportief noemen. Ga elke dag op de fiets naar werk, ook toen ik nog in Voorschoten woonde. Ik sport 6 uur per week, vooral de steplessen van Lars zijn torenhoog favoriet. Daarnaast speelt mijn sociale leven zich ook af op de sportschool, waar het na de klassikale lessen erg gezellig is met zijn allen.

Ibiza is mijn favoriete eiland, ik ga daar twee keer per jaar naar toe. Heerlijk in een autootje over het eiland crossen en naar afgelegen strandjes gaan. Mijn buurvrouw verzorgt dan mijn twee verwende katers, ze mogen niks maar doen alles, tsja…”

Terug naar team