Natasja van Sluis
Notarisklerk

“Ik werk sinds 1 juli 1994 op dit kantoor, alweer ruim 23 jaar dus. Alleen mijn collega Rita werkt hier nog iets langer. Na mijn opleiding zocht ik een baan. Ik heb hier gesolliciteerd, ben aangenomen en ben daarna nooit meer weggegaan. Het klikt gewoon heel goed onderling.

Zelf ben ik gek op vakanties, de wereld verkennen. Dus wanneer je zegt: “pak je koffer in, wij gaan morgen weg!”, dan zeg ik meteen “Ja, ik ga mee!”. Ik houd van Thailand, Amerika en Australië, maar ik vind Europa ook nog steeds heel leuk om in rond te trekken.

Verder ben ik eigenlijk best wel saai. Ik houd niet van feestjes en ik ben dan ook absoluut geen feestbeest. Ik ben tevreden met mijn leven zoals dat nu is. Ik sport graag, heb leuk werk en ik heb leuke vrienden. Van mij hoeft hier niet veel aan te veranderen.

Mijn motto’s zijn “don’t worry, be happy” en “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”. Iedereen moet elkaar gewoon zijn eigen ding laten doen, dan vind ik het allemaal verder wel prima.”

Terug naar team